Новини

РІЧНИЙ ЗВІТ ПРО УПРАВЛІННЯ ЗА 2020 РІК

РІЧНИЙ ЗВІТ ПРО УПРАВЛІННЯ ЗА 2020 РІК

Минулий рік став роком підйому ділової активності в будівельної галузі, попри очікувані негативні наслідки пандемії COVID-19. Це позитивно позначилось і на роботі ТОВ «Вирівський кар’єр». Зростання обсягів цивільного та дорожнього будівництва, що в першу чергу пов'язано з державною інфраструктурною програмою «Велике будівництво» спричинило суттєве зростання попиту на щебеневу продукцію, дало можливість компанії досягнути рекордних результатів виробництва і продажу.

Збільшення обсягів виробництва для забезпечення попиту на ринку стало можливим завдяки спільній і злагодженій праці усіх робітників і служб підприємства. Наша компанія доклала чимало зусиль для підтримки і розвитку технологічного оснащення, був розроблений і виконаний ряд технічних і організаційних заходів щодо поліпшення якості експлуатації і ремонтів основного виробничого обладнання. Інтенсивна інвестиційна програма 2020 року в першу чергу була спрямована на заміну старої та зношеної мобільної техніки в кар’єрі та на лініях навантаження продукції.

Компанія ретельно і відповідально ставиться до своїх зобов’язань в сфері  охорони праці, навчання та розвитку персоналу, соціальної підтримки, забезпечення працівників ринковим рівнем заробітної плати, комфортними побутовими умовами . Ми активно співпрацюємо з місцевою громадою і неприбутковим сектором з метою поліпшення соціально-економічної ситуації в нашому регіоні.

Керівництво та працівники ТОВ «Вирівський кар'єр» докладають усіх зусиль для забезпечення стабільного зростання нашого бізнесу, підвищення ефективності виробничих і адміністративних процесів,  виконання поставлених власниками підприємства цілей і задач.

З повагою,

Генеральний директор

ТОВ «Вирівський кар’єр»           Ю.П.Горець

Новини

23.07.2019 Продаж запчастин до спецтехніки
ТОВ "Вирівський кар'єр" здійснює реалізацію залишкових запчастин та матеріалів до спецтехніки згідно доданого переліку. За додатковою інформацією звертайтесь за тел.:(067)4095021
30.04.2019 Річний звіт про управління за 2018 рік
Зростання попиту на будівельні матеріали дало нам можливість збільшення продажів і виробництва компанії.
15.03.2019 ТОВ «Вирівський кар'єр» на Всеукраїнській дорожній конференції
14 березня у Києві відбулася І Всеукраїнська дорожня конференція.
02.07.2018 Спеціалісти проходять навчання у Німеччині
Практичні та теоретичні заняття з провідними німецькими фахівцями в області фотограмметрії
30.10.2017 Украінський будівельний тиждень 2017
ТОВ «Вирівський кар’єр» традиційно приймав активну участь у даному заході.
05.08.2017 Нове вимірювальне обладнання
До вимірювального обладнання маркшейдерської служби ТОВ «Вирівський кар’єр» додався новий прилад GS08 plus від всесвітньо відомого виробника LeicaGeosystems.
05.05.2017 Підтвердження відповідності європейським стандартам
В квітні 2017 р. ТОВ «Вирівський кар’єр» успішно пройшов аудит Дорожньої лабораторії Технічного Університету м. Дрезден